субота, 8 жовтня 2016 р.

Міжнародні дні освіти дорослих в Україні: Запорізька область приймає естафету міжнародної акції!!!

6-8 жовтня 2016 у Запорізькій області відбудуться Міжнародні дні освіти дорослих, головна мета яких полягає у сприянні формуванню в українському суспільстві розуміння цінності освіти впродовж життя, особистісного й професійного саморозвитку людини. У межах заходу заплановано проведення Форуму «Освіта дорослих – регіональний розвиток: досвід, виклики, стратегії» (м. Запоріжжя), Міжнародної науково-практичної конференції «Освіта дорослих у контексті цивілізаційних змін: досвід, проблеми, перспективи» (м. Мелітополь), круглих столів з представниками органів місцевого самоврядування, роботодавцями регіону (м. Запоріжжя, м. Мелітополь),  виставки провайдерів освітніх послуг для дорослих Запорізької області (м. Мелітополь) та багато іншого. Особлива увага приділяється проведенню масштабної інформаційної кампанії з популяризації освіти упродовж життя та позиціювання Запорізької області як регіону, який навчається.
Міжнародні дні освіти дорослих у Запорізькій області проводять за сприяння Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Представництва DVV International в Україні,  Національної спілки журналістів України, Української асоціації освіти дорослих, Запорізької обласної державної адміністрації, виконавчого комітету Мелітопольської міської ради, інших установ та організацій.
В рамках «Міжнародних днів освіти дорослих у Запорізькій області» 7-8 жовтня 2016 управління освіти Мелітопольської міської ради Запорізької області запрошує Вас до співпраці в заходах Форуму за участі міжнародних та українських модераторів та спікерів.
7 жовтня 2016
10.00-13.00


Відкриття Міжнародної науково-практичної конференції «Освіта дорослих в контексті цивілізаційних змін: досвід, проблеми, перспективи».
Пленарне засідання
Конференц-зала Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького,
вул. Гетьманська, 20

7 жовтня 2016
14.30-17.30

Секційні засідання  Міжнародної науково-практичної конференції «Освіта дорослих в контексті цивілізаційних змін: досвід, проблеми, перспективи».
-         
8 жовтня 2016
10.00-15.00
Відкриття виставки провайдерів освітніх послуг для дорослих Запорізької області
Квест «Острів скарбів»
      Площа Перемоги

Більш детальну інформацію можна отримати, звернувшись до прес-служби Науково-методичного центру освіти дорослих МДПУ ім. Б. Хмельницького (067-280-67-60).

Немає коментарів:

Дописати коментар