неділя, 2 квітня 2017 р.

Видавництво Ранок презентувало нові підручники

Шкільний підручник перш за все створюється для учня, тому сьогодні важлива його візуальна привабливість, якісні ілюстрації, і нестандартне подання інформації. На цьому, під час виступу на Міжнародному конгресі «Освіта Київщини в європейському вимірі», наголосив генеральний директор видавництва «Ранок» Віктор Круглов.
«Також для сучасних підручників потрібна наявність навчальних відеороликів, які б пояснювали текст у підручнику або взагалі його замінили.  Для себе ж вчителі хочуть повну відповідність підручника програмі, наявність у підручнику всіх складових, необхідних для різних видів діяльності на уроці, зокрема, тексту, малюнків, актуалізації, запитань, лабораторних, українознавчого матеріалу, словника тощо – для можливості формування якомога більших компетентностей. І нарешті - доступність викладу матеріалу», - сказав директор видавництва «Ранок».
На дискусійних панелях форуму були презентовані досягнення видавництва авторами підручників та редакторами «Ранку».
У заході також взяли участь міністр освіти та науки Лілія Гриневич, голова КОДА Олександр Горган, президент НАПН Василь Кремень, а також, гості з Азербайджану, Білорусії, Ізраїлю, США, Великої Британії, Польщі, Японії, Китаю, Швейцарії тощо.
Неформальне спілкування з іноземними гостями, педагогами та очільниками освітньої галузі слугувало обміну досвідом розбудови сучасної освіти.

Немає коментарів:

Дописати коментар